Jump to content
Diadem Forums

chika

Members
  • Content Count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chika

  1. last night: berbuka puasa secara jemaah lulz… https://t.co/IiAxFKFf0K

  2. RT @wandazrin: Batal ke puasa bila tak solat? Persoalan yang telah saya jawabkan dulu di @koolfmmy. Kita bersama Ulama’ kontemporari dlm…

  3. RT @chedetofficial: Saya bersyukur sehingga kini saya tidak hadapi masalah dengan kerjasama daripada pegawai-pegawai sedia ada. Tetapi haru…

  4. RT @_siggplus: Laporan Audit 1MDB yang paling mudah: https://t.co/lwb4Xe4OEb

  5. RT @rotikaya: Marah betul panel Astro Awani dengan SPR ketika ini ? https://t.co/KY2g70pRk2

  6. RT @soompi: North And South Korean Leaders Agree To End War, Full Joint Statement From #InterKoreanSummit Inside https://t.co/fizATe2cvu h…

  7. RT @KaelSansSouci: 5 sebab kenapa filem A Quiet Place merupakan antara filem yang terbaik tahun ni. (8.5/10) Ini adalah thread. #RekomenFi…

  8. RT @_shaahlm: Her reaction after dengar lagu Ting ting tang ting ?♥️ https://t.co/O6rHmKWmcL

  9. RT @soompi: Defconn And Jung Hyung Don Thank Idols And Fans As They Say Goodbye To “#WeeklyIdol” https://t.co/8nsVVqjIzs https://t.co/k8O7g…

  10. rare kiki #justdreaming #myidealman #lawak https://t.co/2ngsE1nbzF

  11. orang dekat sebelah tu awat mata beso sangat?? #kerja #sundayisthebestday @ UTC Pahang https://t.co/kbbrnG7Bnc

  12. RT @adam_corrie: Fitnah terbesar wanita muslim adalah pakaian. Tutup kepala sahaja tidak mencukupi, tetapi menjaga maruah agama dan diri it…

  13. RT @AirellRezell: Khas untuk penumpang Uber mahu pun Grab.. https://t.co/bXizSmWEis

  14. RT @WeirdCrimeFacts: A father put up cameras in the house when his daughter told him she was being bothered by something. This is what he f…

  15. happy birthday mom, ika wish mak semoga sentiasa bahagia, happy selalu,sentiasa dimurahkan… https://t.co/IPnvbklqY4

  16. finally dah ada dekat kuantan tp mu tgk que dia..perghh..memang tak layan lar #auntieannes… https://t.co/z7xBYIaJXi

  17. RT @_anazays: watching Iman main sorok² dengan abah is the best thing I had in months. https://t.co/96yuQbM22b

  18. shopping nye idok, labur duit ke makan aje lebih..ikut kepala semua nak makan, ikut poket makin… https://t.co/CeQbQaHhBa

  19. #MeleTOP nak juga kit kit tu

  20. baru tahu.. bila breakfast mcd, you can upgrade cappucino, latte or mocha only for rm1, nampak… https://t.co/GnDZPnWfeQ

  21. RT @soompi: #SECHSKIES Confirmed To Appear On “Ask Us Anything” https://t.co/GcTuK5xW7U https://t.co/toLBhUkmX6

  22. rasa yang sedap.,isi yang lembut, sambal kicap yang padu ooo dan inti yang padat, berbaloi beli… https://t.co/y10FtqyFwx

  23. pasai apa la mata buat gaya gitu sekali, ?, so dah rasa new menu(ajumma apa tah).. and for my… https://t.co/VFv7v4HcPG

  24. lek lek sudah la.. bola je pun.. jangan la sampai benci membenci.. tgk gambar makanan lagi hidup… https://t.co/t14zOr8vAx

  25. Dah lama wei mengidam benda ni..finally dapat beli #food @ Stadium Perbadanan Pasir Gudang https://t.co/u79nMAYPOp

×
×
  • Create New...
Back to Top