Jump to content

farakinah

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

About farakinah

  • Rank
    Fresh Member

Previous Fields

  • Favorite Member
    Qri
  1. @wahida_anuar @sheikh_anon Suddenly 20

  2. @brgsjks birds of feather flock together

  3. @nanopls_ @syafffiqahhh Parut acne/lubang mmg susah nk hilang klu pkai product saje..Tp testimony local prdct skrg,… https://t.co/gDERxafyJy

  4. @brgsjks Berak je la xpayah bagitaw org cibai

  5. @brgsjks Xde function syiall nk mkn kasut..kau jgn tweet bnde2 bangang bole?

  6. @ameerulafiq_ @brgsjks @hafizhamidun @wanikayrie Anepp paling hensem ?

  7. @ssufiera Tudung labuh dah bagus dah tp mulut dgn attitude fail!!

  8. @Fan22113 @Sw_SJH @allkpop what do you expect?he did marijuna that obviously illegal in korea.normal citizen myb ge… https://t.co/2iO13qSllW

  9. @sanasnake @allkpop Dont worry, there are lot people in this world doesn't even know wtxxxx is tt,cheer up compare to starving lol

  10. @ktm_berhad Hi.last train dr kl sentral ke senawang pukul brape ya?

  11. @allkpop Thank god.it's stupid show and fake af

  12. @luqshuhaimi @UiTMPPTweeps klu bab2 mcm nie,xkesah pun.punye la beratus2 bilik dkt setiap cwngn uitm tu,xkn satu pn xbleh buat blik rehat?

  13. @ktmkomuter yg fee rm35/year time buat card tu, burn camtu je ek?

  14. jibby punye stail dye akan bagi dan bagi then dye kikis balik sikit-sikit sampai kering .. betul x @NajibRazak ??? dont lie dont lie ~

  15. @milkapricot @allkpop what are you talking about? she get her eyes done..there an article about that

×
Back to Top